Stevige parasols, sterke blog

Klik op het onderwerp dat jou interesseert

Als je dit jaar maar één investering doet, kies dan zeker je terras!

Pierre Christiaens | Biografie
Terras met grote MacSymo Parasols

Delen: Verspreid de boodschap, niet het virus.

Eindelijk!
Na lange maanden wachten is het zover: je zaak mag eindelijk weer open. Je klanten komen straks terug. Je mag weer genieten van die heerlijk gezellige drukte in je zaak.

Na de eerste lockdown: druk, druk, druk.

Je hebt het wel gemerkt in juni, toen de horeca weer open mocht: de mensen kwamen massaal naar de horecaterrassen om samen te zijn, gezellig te tafelen en te glunderen in de zon. Nu wordt het weer zo. Iedereen verlangt er zo intens naar.

Jouw terras is nu een echte troef!

Je terras is de ideale horecaplek in coronatijden: het is buiten, je moet niet verluchten en er is veel minder risico op besmetting. Perfect. Een horecaterras is nu de sterkte van je zaak. Want je klanten willen straks vooral buiten zitten, waar ze écht veilig kunnen genieten van het mooie weer en van jouw gezellige zaak.

Daarom is het belangrijk dat je terras ook corona-veilig is. Symo Parasols helpt jou met een gratis ‘gids voor een corona-veilig terras’. De gids helpt je om je terras zo in te richten dat iedereen gezond en gerust bij jou kan komen voor een lekker hapje en een heerlijk drankje.

Een investering die onmiddellijk opbrengt.

Je klanten willen straks (net als in juni) vooral buiten op je terras zitten. Dus elke investering in je terras rendeert onmiddellijk! Misschien denk je: “Nu investeren in mijn terras: is dat geen verloren geld?” Het antwoord is klaar en duidelijk: neen. Want alles wat je nu in je terras investeert zal onmiddellijk opbrengen. Want je klanten snakken ernaar om buiten te zitten.

Daarom: als je dit jaar maar 1 investering doet, investeer dan in je terras

En vergeet niet: de consument gaat liefst naar het mooiste terras op het plein. Niet daar waar die oude, versleten parasols staan. Je terras-investering zal onmiddellijk opbrengen. Luister maar naar deze getuigenis van Jacqueline Mangelaars, een professionele horecadame. Jacqueline heeft na de eerste lockdown parasols gekocht:

Ondanks de onzekerheid vorig jaar om wel of niet te investeren in jullie parasols zijn wij heel blij dat we dat gedaan hebben.

Jacqueline Mangelaars, Château Blomac, Blomac (Frankrijk)

Uit ons marktonderzoek blijkt ook dat veel horecaondernemers in juni investeerden in hun terras, en dat ze daar heel gelukkig mee zijn:

  • 61% investeerde in eigen parasols
  • 38% installeerde verwarming op het terras
  • 76% ziet deze investeringen nog jaren opbrengen.

Een investering die nog jaaaaaren blijft opbrengen!

Maar wat na de zomer van 2021: is die investering dan niet verloren? Absoluut niet. In ons marktonderzoek vertelde 76% van jouw collega’s ons dat ze hun terras-investeringen nog jaren zien opbrengen.

Hier vind je nog enkele bijkomende resultaten uit ons recent markonderzoek:

  • Mijn terras optimaliseren is goed voor de korte én voor de lange termijn
  • 76% ziet de investeringen renderen op de lange termijn, als wissel op de toekomst

Als je het goed aanpakt rendeert je investering dus nog vele jaren. Wanneer we deze epidemie stilaan beginnen te vergeten, brengt je terras nog altijd op.

Een 365-dagen terras voor elk seizoen

Wat maakt een professioneel horeca-terras geschikt voor elk van de 4 seizoenen, zelfs voor de herfst en de winter?

  • Beschermt tegen de zon én tegen de regen
  • Houdt de wind tegen
  • Biedt extra warmte
  • Verlichting voor donkere dagen, avonden en nachten
  • Sterke, windvaste parasols

Waarschijnlijk zit je nog met enkele vragen? Wij hebben de antwoorden. Vraag hier een gratis gesprek met een parasolcoach. Het is gratis en het verplicht je tot niets.

Delen: Verspreid de boodschap, niet het virus.

Pierre Christiaens
Contacteer mij: christiaens @ symoparasols.com https://symoparasols.com