Stevige parasols, sterke blog

Klik op het onderwerp dat jou interesseert

Een gratis Parasoltip!

Pierre Christiaens | Biografie
Brasserie du Port, Saint-Tropez - MacSymo Parasol

Gesleur met tafels, stoelen en parasols. Ben je het ook beu om steeds te zeulen met parasolvoeten? Die dingen kunnen nogal zwaar zijn. Ze dagelijks verzetten belast je rug en maakt je hele terrassysteem minder flexibel.

Hoezo? Klanten komen iets drinken op je terras: in kleine en grote groepen. Je rangschikt de tafels telkens opnieuw. Misschien moet je dan ook die parasols elke keer verplaatsen.

Voor klanten kunnen die in de weg zitten: als ze in grote groep aangenaam willen babbelen zonder parasol in het gezichtsveld. Of in een gemakkelijke positie willen zitten zonder een parasolstok of -voet in de weg.

Soms beginnen klanten het terras zelf te herorganiseren en komt je hele tafelnummeringsysteem in de war. Op zulke momenten is het handig dat je de parasols niet ook nog hoeft te verplaatsen.

Zware parasolvoeten slepen, dat veroorzaakt bovendien schade aan je terrasvloer.

Tip van Symo Parasols:

Laat je adviseren en koop de juiste parasol voor jouw terras. Een grote parasol is vaak beter dan meerdere kleintjes. Let erop dat je de parasols kan openen en sluiten zonder tafels en stoelen te moeten versleuren.

  • Bekijk onze grote MacSymo terrasparasol en kies voor gebruiksgemak!
  • Meer tips over parasols en over de 15 meest voorkomende terrasfrustraties? Download ons gratis e-book en buig 15 terrasfrustraties om tot WINST!

Pierre Christiaens
Contacteer mij: christiaens @ symoparasols.com https://symoparasols.com