Stevige parasols, sterke blog

Klik op het onderwerp dat jou interesseert

Nieuwe Parasol: de Cache-Cache Wood

Pierre Christiaens | Biografie
Cache Cache Wood

Delen: Verspreid de boodschap, niet het virus.

’t Zit vanbinnen bij Sywawa. Sywawa vult haar collectie design parasols voor de zomer 2017 aan met de geraffineerde Cache Cache Wood. “De verrassing zit vanbinnen” zegt Pierre Christiaens, bedrijfsleider.

Wakker worden!

Sywawa is een collectie design parasols die de ingeslapen parasolwereld wakker schudt met verrassende ontwerpen. De slogan “Sunbelievable Design Parasols” draagt deze filosofie uit. Wie zich wil onderscheiden, wie durft, van design houdt en de gasten op het terras wil verrassen kiest voor een Sywawa parasol. Het merk staat voor kippenvel, eigenzinnig en sensueel.

Wie niet weg is, is gezien

Cache-Cache is de Franse term voor “verstoppertje”. En inderdaad: de verrassing zit vanbinnen bij deze verfijnde parasol. Vanbuiten lijkt hij op een eenvoudige houten parasol. Als je hem opent ontdek je een delicaat kantwerk dat de binnenzijde helemaal bekleedt. Nu komt de Cache-Cache WOOD helemaal tot leven.

Internationaal gelauwerd

Het parasolmerk Sywawa claimt niet zomaar het woordje “design” maar wordt door de internationale design gemeenschap erkend als leverancier van top-ontwerpen. De 17 internationale design award zijn daar het bewijs van. Recent ontving het bedrijf nog 2 nieuwe trofeeën, namelijk 2 Good Design Awards van The Chicago Atheneum: Museum of Architecture and Design.

De ontwerpers

De Cache-Cache Wood is een gezamenlijk ontwerp van Lieven Musschoot en Mathias Hennebel, in samenwerking met Sywawa Creative Studio. Mathias en Lieven leven en werken in de buurt van Brugge en tekenden eerder voor Sywawa de Paddo parasol en de Brandy vuurkorf. Het duo is een vaste leverancier van nieuwe creatieve ideeën.

Meer over Mathias Hennebell: www.mathiashennebel.eu

Meer over Lieven Musschoot: www.lievenmusschoot.be

Meer details en foto’s over de Cache-Cache Wood parasol

Delen: Verspreid de boodschap, niet het virus.

Pierre Christiaens
Contacteer mij: christiaens @ symoparasols.com https://symoparasols.com