Stevige parasols, sterke blog

Klik op het onderwerp dat jou interesseert

Parasols kunnen helpen om volop te profiteren van het horecaplan

Pierre Christiaens | Biografie
Parasols kunnen helpen om volop te profiteren van het horecaplan

Delen: Verspreid de boodschap, niet het virus.

Ons land heeft 50.000 horecazaken, met 125.000 personeelsleden en 40.000 zelfstandigen. Niemand zal dan ook het enorme economische belang van de sector ontkennen.

Symo Parasols is met een uitgebreid gamma parasols en parasol accessoires zoals parasolvoeten al jarenlang een gewaardeerde partner van deze sector die constant in beweging is. Het spreekt vanzelf dat Symo alle ontwikkelingen in de sector op de voet volgt en dus verheugd is dat het nieuwe horecaplan van de regering de sector wat ademruimte geeft met drie lastenverlagingen.

Om de sector te ondersteunen heeft de federale regering inderdaad een ‘horecaplan’ ontwikkeld in twee delen. Over het eerste deel ervan – de verplichte witte kassa – is al veel gezegd en geschreven. Het tweede luik is bedoeld om de sector wat ademruimte te geven en voorziet nog voor dit jaar in drie bijkomende lastenverlagingen: een uitbreiding van het systeem van goedkope overuren tot 360 uren per jaar, een uitbreiding van het systeem van gelegenheidsarbeid en een systeem van flexijobs voor mensen die een centje willen bijverdienen in de horeca. De flexi-jobs worden duidelijk omlijnd. Het gaat telkens om mensen die een hoofdjob hebben van minstens vier vijfde, en die daarop volledige sociale lasten betalen. Zij mogen bijverdienen in de horeca, om de piekmomenten mee op te vangen. Op die arbeid moet slechts 25 procent bevrijdende RSZ-werkgeversbijdrage betaald worden.

Die bijkomende maatregelen bieden kansen aan horecazaken die hun klanten de mogelijkheid bieden om gezellig op het terras onder de parasol plaats te nemen. De horecaparasols van Symo zijn de perfecte oplossing om mensen van het lekker weer te laten genieten of om onder te schuilen, als het een beetje miezert. De stevige parasolvoet en het fraai afgewerkte design van de verschillende horecaparasols van Symo zorgen ervoor dat mensen zich daaronder echt thuis voelen en dus ook meer verbruiken.

Delen: Verspreid de boodschap, niet het virus.

Pierre Christiaens
Contacteer mij: christiaens @ symoparasols.com https://symoparasols.com