Stem & Glory

Web Master | Biografie
Stem & Glory, Cambridge - MacSymo parasol
Land: Verenigd Koninkrijk
Stad: Cambridge
Jaar: 2021

Stem & Glory serveert gezond, plantaardig eten. Het heeft twee locaties: in Cambridge en Londen. In februari 2020 won het ‘Most Investable Concept’ op het Global Restaurant Investment Forum (GRIF).

Restauranteigenaar Louise Palmer-Masterton wilde voor haar nieuwe vestiging in Cambridge robuuste, stijlvolle parasols die haar klanten in de zomer niet alleen koel en UV-beschermd zouden houden, maar ook droog en windbeschermd gedurende de rest van het jaar.

Onze oplossing? We leverden Louise twee MACSYMO parasols van 3m x 3m, waardoor een fraaie ruimte van 18m² ontstond. De MACSYMO opent en sluit gemakkelijk boven de tafels en stoelen, dankzij ons telescopisch systeem. Men hoeft de gasten op het terras niet te storen om de parasol te openen of te sluiten.

 

MacSymo grote parasol

De bestseller onder de reuze jumbo parasols, met parasolvoet of grondanker.  5 verbluffend stevige garanties voor sterke, professionele parasols › De MacSymo is een regelrechte reuzenparasol, met afmetingen tot 5 x 5 m vierkant of 5 x 4 m rechthoekig. Zo geef je schaduw of een waterdicht dak aan tot 25 …

Lees meer over deze parasol …

Pierre Christiaens
Contacteer mij: christiaens @ symoparasols.com https://symoparasols.com