beste-terras-logo

Hofleverancier van de horeca

In 2022 stond Symo Parasols 90 jaar op kaart en we wilden daar een sterk statement van maken. Omdat we vinden dat we niet alleen de pluimen op onze hoed moeten steken, wilden we voornamelijk een welgemeende dankjewel zeggen aan onze klanten voor het jarenlange vertrouwen in ons merk. Ons cadeau aan hen was de wedstrijd Het Beste Terras van Vlaanderen. Hiermee bekroonden wij 5 terrassen in Vlaanderen en staken meteen ook een hart onder de riem voor de moeilijke jaren die we samen achter de rug hadden.

Symo Parasols, motor achter “Beste Terras van Vlaanderen”

Ter gelegenheid van zijn negentigste verjaardag lanceerde Symo Parasols een opmerkelijk event: ‘Het Beste Terras van Vlaanderen’. Hiermee staken wij samen met onze sponsor Duvel de horeca na enkele moeilijke jaren een hart onder de riem en bezorgden we de winnaars een onvergetelijk feest en eeuwige roem.

Iedere horecazaak met terras, gevestigd in Vlaanderen, kon deelnemen via het aanmaken van een persoonlijke pagina op een speciaal daarvoor gelanceerde website. Elke deelnemer ontving ook het nodige promomateriaal om hun zaak in de kijker te zetten en zoveel mogelijk klanten te overtuigen zijn of haar stem uit te brengen.

In elke Vlaamse provincie werd één winnaar verkozen tot Beste Terras.
De 5 winnende horecazaken kregen van ons een onvergetelijk overwinningsfeest in samenwerking met Duvel, de ‘Beste Terras van Vlaanderen’ award, de ‘Beste Terras van Vlaanderen’ parasol en natuurlijk de eeuwige roem om de eerste ‘Beste Terras van Vlaanderen’ award in de wacht te slepen.

De winnaars van 2022

label-w-vl
w-vl

De Boksneuze-Feesthuyz de Stoasje

label-o-vl
o-vl

Taverne Toffenof

label-antw
apen

Schranshoeve

label-vl-bl
vl-b

Brasserie ’s Gravenmolen

label-limburg
lim

Fietsterras ’t Velohofke