5 stevige garanties
voor sterke, professionele parasols

De horeca eist straffe parasols. Onze professionele klanten vertellen ons sinds 1932 dat 5 specifieke frustraties het meeste op hun zenuwen werken. Wij doen daar iets aan. Voor alle orders vanaf 01/05/2021 gelden de volgende keiharde garanties:

Garantie 1 Wij garanderen jou dat je ook na een storm je MacSymo parasol kan blijven gebruiken om je terras winstgevend uit te baten. Als de wind je MacSymo parasol binnen de 5 jaar op de grond omver blaast leveren wij GRATIS een nieuwe. Bovendien vergoeden wij eventuele vervolgschade tot de oorspronkelijke aankoopwaarde van je parasol.

La Brocherie, Mandelieu-la-Napoule - MacSymo

Deze stevige garantie geldt op alle MacSymo parasols die door onze mensen en volgens onze voorschriften vast verankerd zijn in solide grond. De garantie geldt voor 5 jaar vanaf de dag van de installatie. Het enige dat wij u vragen is

  • Dat u bij stormwind 7 Beaufort de parasol dicht doet (Gebruik daarvoor de gratis app WindFinder die u automatisch verwittigt als er storm op komst is)
  • Dat u erover waakt dat elke MacSymo parasol in de voet is vastgemaakt met de veiligheidspin en de 2 schroeven
  • Dat u uw parasols nooit onbewaakt open laat staan (sluitingsuren, sluitingsdagen)
  • Plaatsen, herstellen, onderhoud, accessoires en onderdelen komen van Symo Parasols

Garantie 2 Wij garanderen jou dat de kleur van je parasoldoek niet verbleekt in de zon. Als het Orchestra of Sauleda doek binnen de 10 jaar (inderdaad, tien jaar!) afkleurt door de zon leveren wij GRATIS en zonder discussie een nieuw doek.


STRONG PARASOLS FOR PROFESSIONALS

Garantie 3 De juiste parasol kiezen? Wij maken het je gemakkelijk. Wij garanderen dat onze professionele Parasolcoaches jou de juiste parasol voor jouw terras aanraden. Elk terras is anders. Onze experts zijn top in hun vakgebied: je kan vast vertrouwen op hun deskundige kennis en ervaring. Als je bij Symo een parasol koopt, krijg je er gratis je parasolcoach bij.

Maak vrijblijvend een afspraak met je parasolcoach

Je parasolcoach helpt jou de juiste parasol te kiezen

Garantie 4 Wij garanderen dat je met de juiste telescopische parasol je tafels en stoelen gewoon kan laten staan als je de parasol opent of sluit. Zo spaar je veel tijd en moeite want je moet niet langer alle tafels en stoelen opzij schuiven om je parasols open of dicht te doen.

Telescopische parasol

Garantie 5 Wij garanderen dat er geen parasolvoeten meer in de weg staan op je terras. Symo Parasols kan je parasols verankeren in solide grond. Dan is er geen hinder meer voor de bediening en voor je klanten. Bespreek met je parasolcoach of dit mogelijk is op jouw terras.

Restaurant Calla's - Aalter
5-verbluffende-garanties-thumb

Wil je deze garanties graag op papier ontvangen?