Stevige parasols, sterke blog

Klik op het onderwerp dat jou interesseert

Hotel de Castillion in Brugge wint Hospitality-award

Pierre Christiaens | Biografie
Castillion in Brugge wint Hospitality award

Delen: Verspreid de boodschap, niet het virus.

Proficiat Joachim en Delphine van Hotel de Castillion in Brugge: zij wonnen de prestigieuze Hospitality-award voor meest klantvriendelijke hotel van België! Symo is verheugd dat we met unieke Cache Cache Quattro parasols konden bijdragen aan de prachtige inrichting van dit hotel.

Hotel De Castillion in het centrum van Brugge won de prestigieuze Hospitality-award voor meest klantvriendelijke hotel van België. Zaakvoerders Joachim Meersseman en Delphine Christiaens namen het hotel nog begin dit jaar over van de ouders van Delphine en scoren meteen met deze mooie bevestiging voor hun harde werk.

Het recent gerenoveerde viersterren boetiekhotel in het historisch centrum van Brugge haalde zijn naam uit de rijke geschiedenis van het gebouw. In de 17e eeuw was dit het residentieel verblijf van de 15e bisschop van Brugge: Monseigneur Joannes Baptista Ludovicus de Castillion. Een paar eeuwen later werd het historische hoekpand een familiaal gerund hotel met uiterst sfeervolle inrichting en een focus op hedendaags luxueus comfort en onvoorwaardelijke gastvrijheid.

Net die inzet op gastvrijheid zorgde ervoor dat Hotel de Castillion de Hospitality-award binnenrijfde. Een geschenkje, rozenblaadjes voor koppels die hun huwelijk vieren, een verrassing voor jarigen, … Niets is de uitbaters teveel en elke klant wordt persoonlijk en attent ontvangen, waardoor het hotel ook uiterst goede recensies krijgt.

Een hotel dat zijn klanten zo in de watten legt, wil natuurlijk ook op het terras enkel de beste kwaliteit aanbieden. De klanten genieten daar van de rust langs de Brugse reien onder twee unieke Cache Cache Quattro parasols van Symo. We zijn verheugd dat we op die manier konden meewerken aan die befaamde gastvrijheid en prachtige inrichting en wensen Joachim en Delphine nog veel succes de komende jaren!

Castillion in Brugge

Castillion in Brugge

Delen: Verspreid de boodschap, niet het virus.

Pierre Christiaens
Contacteer mij: christiaens @ symoparasols.com https://symoparasols.com