Chameleon

Web Master | Biografie
Chameleon, Londen - MacSymo
Land: Verenigd Koninkrijk
Stad: Londen
Jaar: 2021

Project: Chameleon, in een van de meest dramatische locaties van Londen – het Grade I geklasseerde One Marylebone

Het nieuwe restaurant en de multi-experience ruimte Chameleon wilde niet alleen zijn klanten koel en UV-beschermd houden in de zomer, maar ook warm, droog en wind-beschermd tijdens de rest van het jaar. Onze oplossing bestond erin vier MacSymo 5mx4m parasols te leveren om één grote ruimte van 80m² te creëren met doorzichtige zijpanelen, verbonden door regengoten.

Het restaurant opende in april 2021, samen met fitness- en wellnessstudio’s, een galerieruimte, een kerk waar multisensorische evenementen plaatsvinden, een bloemenmarkt en een privéruimte voor ‘vrienden van het huis’. Chameleon biedt ook alfresco dineren in The Garden, waar u kunt genieten van een Tel Aviv-stijl sharing menu.

One Marylebone, voorheen Holy Trinity Church, werd in 1826-28 gebouwd op een eigen ‘eiland’ in het hart van de hoofdstad, naar de ontwerpen van Sir John Soane om de nederlaag van Napoleon te vieren. Soane (1753 -1837) was waarschijnlijk Engelands beste architect in de neoklassieke stijl.

 

MacSymo grote parasol

De bestseller onder de reuze jumbo parasols, met parasolvoet of grondanker.  5 verbluffend stevige garanties voor sterke, professionele parasols › De MacSymo is een regelrechte reuzenparasol, met afmetingen tot 5 x 5 m vierkant of 5 x 4 m rechthoekig. Zo geef je schaduw of een waterdicht dak aan tot 25 …

Lees meer over deze parasol …

Pierre Christiaens
Contacteer mij: christiaens @ symoparasols.com https://symoparasols.com