Chameleon

Web Master | Biografie
Chameleon, Londen - MacSymo
Land: Verenigd Koninkrijk
Stad: Londen
Jaar: 2021

Project: Chameleon, gelegen op een van de meest indrukwekkende locaties van Londen – het Grade I geklasseerde One Marylebone.

De uitbaters van het nieuwe restaurant en de multi-experience ruimte Chameleon wilden niet alleen hun klanten koel en UV-beschermd houden in de zomer, maar ook warm, droog en wind-beschermd tijdens de rest van het jaar. Onze oplossing bestond erin vier MacSymo 5mx4m parasols te leveren om één grote ruimte van 80m² te creëren, met doorzichtige zijpanelen, verbonden door regengoten.

Het restaurant opende in april 2021, samen met fitness- en wellnessstudio’s, een galerieruimte, een kerk waar multisensorische evenementen plaatsvinden, een bloemenmarkt en een privéruimte voor ‘vrienden van het huis’. Chameleon biedt ook alfresco dineren in The Garden, waar gasten kunnen genieten van een Tel Aviv-stijl sharing menu.

One Marylebone, voorheen Holy Trinity Church, werd in 1826-28 gebouwd op een eigen ‘eiland’ in het hart van de hoofdstad, naar de ontwerpen van Sir John Soane om de nederlaag van Napoleon te vieren. Soane (1753 -1837) was waarschijnlijk Engelands beste architect in de neoklassieke stijl.

 

MacSymo grote parasol

De bestseller onder de reuze jumbo parasols, met parasolvoet of grondanker.  5 verbluffend stevige garanties voor sterke, professionele parasols › De MacSymo is een regelrechte reuzenparasol, met afmetingen tot 5 x 5 m vierkant of 5 x 4 m rechthoekig. Zo geef je schaduw of een waterdicht dak aan tot 25 …

Lees meer over deze parasol …

Pierre Christiaens
Contacteer mij: christiaens @ symoparasols.com https://symoparasols.com