Circolo Popolare

Web Master | Biografie
Circolo Popolare, Londen - MacSymo
Land: Verenigd Koninkrijk
Stad: Londen
Jaar: 2021

Circolo Popolare maakt deel uit van de Big Mamma Groep, een Italiaanse restaurantgroep opgericht in 2013.

Hun wens is om de authenticiteit en warmte van traditionele Italiaanse trattoria’s te delen in het buitenland. Alle producten zijn rechtstreeks afkomstig van kleine Italiaanse producenten, de gerechten zijn 100% huisgemaakt, geserveerd tegen betaalbare prijzen, in mooi vormgegeven ruimtes, en met een grote glimlach.

Big Mamma benaderde SYMO voor hun nieuwe locatie in Soho met de vraag naar stijlvolle parasols voor intensief gebruik. De parasols moesten de klanten in de zomer koel en UV-beschermd houden, en in de rest van het jaar droog, warm en tegen de wind beschermd. Ze moesten ook verplaatsbaar zijn, om te voldoen aan de voorwaarden van de verhuurder van het gebouw.

Onze oplossing? 3 MacSymo parasols van 4mx4m, twee verbonden door een regengoot en windbeschermende zijpanelen rondom. Zo wordt een elegant beschut terras van 48m² gecreëerd, met plaats voor 60 personen, waardoor dit een van de beste plekken in Londen is om in de zon te dineren.

 

MacSymo grote parasol

De bestseller onder de reuze jumbo parasols, met parasolvoet of grondanker.  5 verbluffend stevige garanties voor sterke, professionele parasols › De MacSymo is een regelrechte reuzenparasol, met afmetingen tot 5 x 5 m vierkant of 5 x 4 m rechthoekig. Zo geef je schaduw of een waterdicht dak aan tot 25 …

Lees meer over deze parasol …

Pierre Christiaens
Contacteer mij: christiaens @ symoparasols.com https://symoparasols.com