Falls Of Dochart Inn

Web Master | Biografie
Falls of Dochart Inn, Killin - MacSymo
Land: Verenigd Koninkrijk
Stad: Killin
Jaar: 2021

Een traditionele herberg in het hart van Schotland met een benijdenswaardige locatie met uitzicht op de spectaculaire watervallen van Dochart. Gelegen tussen de ongerepte en adembenemende landschappen van Loch Lomond en Trossachs National Park.Binnen is er een grote open haard, de perfecte plek om te ontspannen met een verwarmende malt whisky.

De eigenaars benaderden Symo medio 2020, tijdens de eerste nationale Covid-19 lockdown. Onze opdracht was om sterke, stijlvolle parasols voor hun terrassen aan te bieden die niet alleen de klanten koel en UV-beschermd zouden houden in de zomer, maar ook droog en windbeschermd gedurende de rest van het jaar.

Onze oplossing? Na verschillende opties te hebben geanalyseerd, werd uiteindelijk gekozen voor een oplossing met vier parasols: drie MacSymo parasols van 4×4 m en één van 5×4 m. De uitvoering: een grijs doek, een wit frame en een vaste voet, de parasols verbonden met regengoten om een totaal van 68 m² aan beschut buitenterras te creëren.

 

MacSymo grote parasol

De bestseller onder de reuze jumbo parasols, met parasolvoet of grondanker.  5 verbluffend stevige garanties voor sterke, professionele parasols › De MacSymo is een regelrechte reuzenparasol, met afmetingen tot 5 x 5 m vierkant of 5 x 4 m rechthoekig. Zo geef je schaduw of een waterdicht dak aan tot 25 …

Lees meer over deze parasol …

Pierre Christiaens
Contacteer mij: christiaens @ symoparasols.com https://symoparasols.com