Mandarin Oriental Taipei

Web Master | Biografie
Land: Taiwan
Stad: Taipei
Jaar: 2017

Mandarin Oriental Hotel Group is de bekroonde eigenaar en uitbater van enkele van ’s werelds meest luxueuze hotels en residenties. Vanuit haar Aziatische wortels uitgegroeid tot een wereldwijd merk exploiteert de groep nu 36 hotels en negen residenties in 24 landen en gebieden, waarbij elk complex het oosterse erfgoed, de lokale cultuur en het unieke ontwerp van de groep weerspiegelt.

Mandarin Oriental Taipei stelt nieuwe normen voor luxe hotels en is een vijfsterrenverblijf in het hart van de stad. Het verfijnde ontwerp (door het gerenommeerde architectenbureau WATG: Wimberly, Allison, Tong & Goo), de voortreffelijke restaurants en de grootste hotelspa van Taiwan zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

In 2016 leverden wij 2 MacSymo parasols en 7 Quattro parasols, gevolgd door nog eens 3 MacSymo parasols in 2017.

In 2018 leverden we beschermende winterhoezen voor alle MacSymo parasols voor zowel rond het zwembad als op de binnenplaats.

 

MacSymo grote parasol

De bestseller onder de reuze jumbo parasols, met parasolvoet of grondanker.  5 verbluffend stevige garanties voor sterke, professionele parasols › De MacSymo is een regelrechte reuzenparasol, met afmetingen tot 5 x 5 m vierkant of 5 x 4 m rechthoekig. Zo geef je schaduw of een waterdicht dak aan tot 25 …

Lees meer over deze parasol …

Pierre Christiaens
Contacteer mij: christiaens @ symoparasols.com https://symoparasols.com