The Royal Crescent

Web Master | Biografie
The Royal Crescent, Bath - Quattro
Land: Verenigd Koninkrijk
Stad: Bath
Jaar: 2022

Met een prestigieuze geschiedenis van meer dan 250 jaar charme en grandeur is het vijfsterren Royal Crescent Hotel & Spa een van de fraaiste voorbeelden van Georgiaanse architectuur in het Verenigd Koninkrijk. Dit iconische toevluchtsoord, gelegen in de historische stad Bath en omgeven door een hectare prachtige tuinen, biedt ontspanning in het hart van de stad.

Interieurontwerper Shelley Reiner van Suited ID nam contact op met Symo voor een op maat gemaakte collectie ronde, windsterke parasols. Deze moesten betrouwbare en elegante beschutting bieden aan de gasten op het terras van Montagu’s Mews, het nieuwe restaurant van het hotel. Het restaurant, de bar, het eetterras en de tuin werden opnieuw ingericht door de nieuwe eigenaar Topland Group, een van de toonaangevende Britse vastgoedinvesteerders en -ontwikkelaars.

We leverden vijf ronde Quattro parasols met speciale zwart-wit gestreepte stof, verankerd op zwarte Rondo voetstukken met extra gewichten.

 

Quattro horeca parasol

Sterke terras parasol, licht gewicht voor het zware werk uit ons gamma stevige parasols. De Quattro is een lichtgewicht parasol voor het zware werk, met afmetingen tot 3 x 3 m vierkant of 3 x 2 m rechthoekig. Zo geef je schaduw of een waterdicht dak aan tot 9 stoelen …

Lees meer over deze parasol …

Pierre Christiaens
Contacteer mij: christiaens @ symoparasols.com https://symoparasols.com