Thicket Priory

Web Master | Biografie
Thicket Priory, York - MacSymo parasol
Land: Verenigd Koninkrijk
Stad: York
Jaar: 2022

Eigenaar Bruce Corrie nam in april 2022 contact op met Symo. We leverden een MacSymo parasol, verankerd door een bodemhuls, om een elegant en gezellig beschut terras te creëren.

Thicket Priory is een Victoriaans meesterwerk dat op de Grade II-lijst staat. Het landhuis dateert uit de jaren 1840 en is gebouwd door Edward Blore, bekend van zijn werk aan Buckingham Palace. Tot voor kort werd het bewoond door een zustersorde en afgesloten van de buitenwereld.

Rond 2009 begon de transformatie van Thicket Priory van een afgelegen landhuis naar een exclusieve locatie voor evenementen en bruiloften. Na een tien jaar durend restauratieproject onder leiding van de nieuwe eigenaar werd het eind 2018 geopend als een van de mooiste privéverblijven in het Verenigd Koninkrijk.

 

MacSymo grote parasol

De bestseller onder de reuze jumbo parasols, met parasolvoet of grondanker.  5 verbluffend stevige garanties voor sterke, professionele parasols › De MacSymo is een regelrechte reuzenparasol, met afmetingen tot 5 x 5 m vierkant of 5 x 4 m rechthoekig. Zo geef je schaduw of een waterdicht dak aan tot 25 …

Lees meer over deze parasol …

Pierre Christiaens
Contacteer mij: christiaens @ symoparasols.com https://symoparasols.com