Stevige parasols, sterke blog

Klik op het onderwerp dat jou interesseert

Is je terras klaar voor de winter?

Pierre Christiaens | Biografie
Start winterseizoen

De winter staat voor de deur. De dagen worden korter, de zon geeft minder licht en het wordt flink wat kouder. Toch hoeft dit niet te betekenen dat alle terrassen nu definitief dicht moeten. Ook ’s winters genieten mensen graag buiten van een gezellige koffie. Op voorwaarde dat ze comfortabel zitten natuurlijk.

Terwijl veel terrassen al gesloten zijn, boeken slimme ondernemers in deze periode net extra winst met doordachte winterterrassen waar voorbijgangers en shoppers erg graag genieten van een rustpauze. Mooi en wintervast meubilair, parasols die de warmte vasthouden en beschermen tegen regen, sneeuw of wind en vrolijke kussens, warme dekentjes en natuurlijk ook warmtestralers of vuurelementen. Met enkele goed overwogen investeringen rendeert je terras het hele jaar door.

Benieuwd hoe je je terras omtovert tot de best opbrengende plek van je horecazaak? Lees de beste tips in ons artikel over winterterrassen.

Winterseizoen, zitbank in de sneeuw

Gaan de parasols toch op stal? Zorg dan dat je ze optimaal wegbergt zodat ze volgend seizoen weer fris tevoorschijn komen. Kweek geen schimmel door vochtige en vuile parasols in een hoes te proppen. Borstel eerst het doek af en maak het dan schoon met water en wat zachte zeep. Laat daarna het doek goed drogen en steek de parasol pas daarna in de hoes. Geen zin of tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan? Doe dan een beroep op de Symo Winterservice. Zo hoef je niets te stockeren en ziet je terras er volgende lente weer piekfijn uit.

Kalm winterseizoen? Een ideaal moment om al eens na te denken hoe je je terras de volgende seizoenen nog beter kan laten opbrengen. Bereken hoeveel extra omzet je kan halen met de juiste parasols op jouw terras en kies alvast de ideale parasol met de Symo parasolzoeker.

Pierre Christiaens
Contacteer mij: christiaens @ symoparasols.com https://symoparasols.com