Stevige parasols, sterke blog

Klik op het onderwerp dat jou interesseert

Symo op Horeca Expo 2019

Pierre Christiaens | Biografie

Delen: Verspreid de boodschap, niet het virus.

In november verwelkomt Symo Parasols je op Horeca Expo. Van 17 tot en met 21 november 2019 praten we je in Hal 3 (stand 3147) graag bij over de ontwikkelingen in parasolland.

Première van de Trevo zweefparasol

Op Horeca Expo tonen we in première ons nieuw product Trevo. Niet toevallig, want de Trevo past prima op jouw horecaterras. De zweefparasol zorgt voor veel bescherming op het terras met behoud van vrije ruimte onder de parasol zelf. Twee tot vier parasols op één mast zorgen voor goed controleerbare schaduw.

Trevo Parasol

Bij de ontwikkeling van de Trevo werd erg veel aandacht besteed aan gebruiksgemak: de parasol gaat opvallend gemakkelijk open en dicht.

Zeer handig voor terrasuitbaters is ook dat de parasols perfect openen en sluiten boven een gedekte tafel. Geen gedoe meer met verzetten van borden, glazen of flessen. Kortom een ideale parasol voor de horeca! Kom hem bewonderen en uittesten op stand 3147.

Over Horeca Expo

Horeca Expo is al meer dan 30 jaar de grootste beurs voor de Belgische horecasector. In Flanders Expo Gent verzamelen er maar liefst 650 exposanten, samen goed voor 3.000 merken en een overzicht van de nieuwste producten, services en trends op 54.000 m².

Tijdens de beurs zijn er 70 culinaire wedstrijden, seminaries en events, waaronder de presentatie van de Michelin Gids 2020. Ook beloftevolle starters krijgen een platform om zich te introduceren op de markt. Onder het centraal thema “Taste the green future” zetten de exposanten extra in op duurzaamheid en ecologische oplossingen.

Praktisch

Symo op Horeca Expo
17 t.e.m. 21 november 2019
Flanders Expo Gent
Hal 3, stand 3147

Delen: Verspreid de boodschap, niet het virus.

Pierre Christiaens
Contacteer mij: christiaens @ symoparasols.com https://symoparasols.com