Coworth Park Hotel

Web Master | Biografie
Coworth Park Hotel, Ascot - Quattro Parasol
Land: Verenigd Koninkrijk
Stad: Ascot
Jaar: 2018

Gebruikte parasols: Quattro parasols van 2m x 2m (Stof 7133 Natural)

Speciale dank aan The Modern Garden Company voor het winnen van het project en aan Fox Linton Associates voor het aanbevelen van onze parasols.

Geschiedenis van Coworth Park:

Onze koninklijke contacten gaan ver terug in de tijd. In 1066 gaf “Edward the Confessor”, de laatste Saksische koning van Engeland, het land waarop het hotel nu staat aan Westminster Abbey. Het land werd later heroverd voor de kroon door Willem de Veroveraar.

Coworth House werd in 1776 gebouwd voor William Shepheard, een welvarende Oost-Indische koopman. Het huis ontleende zijn naam aan het omliggende gehucht Coworth.

In de jaren 1800, tussen 1810 en 1893, was het huis in het bezit van drie opeenvolgende generaties van de aristocratische Arbuthnot familie.

De Prins en Prinses van Wales, de toekomstige Edward VII en Koningin Alexandra, verbleven in Coworth Park in 1879 en 1883 toen ze de wedstrijden in het nabijgelegen Ascot bijwoonden.

William Farmer, die als “Sheriff of London” en “High Sheriff of Berkshire” diende, kocht het landgoed in 1883 en onze twee Farmers Cottages zijn naar hem vernoemd.

In 1899 kocht Lord Stanley, die de 17e graaf van Derby werd, het huis en woonde hier 50 jaar. Hij was een van de meest invloedrijke mannen van die tijd en een fervent ruiter die de Derby meerdere malen won – het beroemde ras is vernoemd naar zijn voorouders. Hij was ook de eerste persoon die rhododendrons in Engeland introduceerde.

In de jaren 1980 kocht Galen Weston, eigenaar van Selfridges en Fortnum & Mason, het landgoed. Het was zijn idee om een poloveld en een dorpsterrein met stallen te creëren om de polopony’s en hun stalknechten te huisvesten.

Na een volledige restauratie is Coworth Park in september 2010 geopend als Dorchester Collection-hotel.

 

Quattro horeca parasol

Sterke terras parasol, licht gewicht voor het zware werk uit ons gamma stevige parasols. De Quattro is een lichtgewicht parasol voor het zware werk, met afmetingen tot 3 x 3 m vierkant of 3 x 2 m rechthoekig. Zo geef je schaduw of een waterdicht dak aan tot 9 stoelen …

Lees meer over deze parasol …

Pierre Christiaens
Contacteer mij: christiaens @ symoparasols.com https://symoparasols.com