Iford Manor Estate

Web Master | Biografie
Iford Manor Estate, near Bradford on Avon - Trevo
Land: Verenigd Koninkrijk
Stad: Iford – near Bradford on Avon
Jaar: 2022

Iford, waar de familie Cartwright-Hignett sinds 1965 woont, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het Domesday Book. Iford Manor Estate won de 2020 Historic Houses/ Sotheby’s Restoration Award voor het werk om Harold Peto’s Grade II geklasseerde kloostergang binnen de Grade 1 geklasseerde tuinen te herstellen en te bewaren.

Alle winsten van de tuinbezoeken en het café & restaurant worden weer geïnvesteerd in het onderhoud van de vallei, de tuin, de ecologie en het erfgoed in Iford. Met meer dan 3 mijl aan wandelpaden door het landgoed is er het hele jaar door iets te beleven, zelfs als de beroemde tuinen gesloten zijn.

Weetje: de schitterende tuinen van Iford Manor werden gebruikt als belangrijke locatie in “The Secret Garden” met Colin Firth en Julie Walters in de hoofdrollen (2020).

De landgoedeigenaar had zowel zware parasols nodig voor het terras van zijn bekroonde café/restaurant als draagbare parasols voor zijn ‘casual’ terras. Symo leverde 3 Trevo zweefparasols, elk vastgezet in een 200 kg wegende voet op wielen, en 2 Quattro parasols, elk vastgezet in een betonnen voet van 60 kg.

 

Trevo professionele zweefparasol

De allerbeste grote hangparasols: enkele of dubbele zwevende parasol met voet De Trevo laat de ruimte onder de parasol volledig vrij. Tafels, stoelen en gasten blijven ongehinderd omdat er geen centrale mast noch parasolvoet in de weg staat. Twee tot vier parasols op één mast zorgen voor goed controleerbare schaduw. …

Lees meer over deze parasol …

Pierre Christiaens
Contacteer mij: christiaens @ symoparasols.com https://symoparasols.com