Stevige parasols, sterke blog

Klik op het onderwerp dat jou interesseert

Dominique Persoone wordt designer voor Sywawa

Pierre Christiaens | Biografie
Parasol Chock-o-lat ontworpen door Dominique Persoone

Delen: Verspreid de boodschap, niet het virus.

Sywawa is een merk van hippe design parasols met een hoog “waaaw”-gehalte. Dominique Persoone is de verpersoonlijking van heerlijk rockende chocolade. Als je die 2 internationale toppers uit Brugge met elkaar koppelt, krijg je een heerlijk mooie parasol.

Dominique Persoone: “Een tijd geleden kreeg ik de vraag van Pierre Christiaens, ceo van Symo Parasols, of ik interesse had voor een samenwerking rond het thema chocolade parasol. Op het eerste moment stond ik een beetje weigerachtig: wat heeft chocolade in godsnaam met een parasol te maken. Maar om het met de woorden van de dalai lama te zeggen “toeval bestaat niet”; die avond kreeg ik als dessert een Dame Blanche, en onmiddellijk zag ik de chocoladeparasol voor mij. Ik ben als chocolatier in hart en nieren echt trots op het eindresultaat. Merci Pierre en het Sywawa team! Ik houd van mensen die dromen kunnen waarmaken !”

Lekker swingend

Als Dominique Persoone en Pierre Christiaens de koppen bij elkaar steken krijg je pure rock’n roll. Lekker swingend design, vorm gegeven in de gedaante van de grensverleggende parasol Chock-o-lat. Verrassend en mooi. Topkwaliteit en topdesign.

Delen: Verspreid de boodschap, niet het virus.

Pierre Christiaens
Contacteer mij: christiaens @ symoparasols.com https://symoparasols.com