Stevige parasols, sterke blog

Klik op het onderwerp dat jou interesseert

Symo en Sywawa, Brugse roots en Belgisch fabrikaat

Pierre Christiaens | Biografie
Symo, Brugse roots en Belgisch fabrikaat

Delen: Verspreid de boodschap, niet het virus.

Met enige trots verklaren wij graag dat merendeel van de parasols van Symo en Sywawa van Brugse makelij zijn. We geven het dan ook graag het label “Made in Bruges”.

De ontwikkeling, het design, het aanmaken van de masten en baleinen, het snijden van de kwaliteitsvolle doeken, al deze zaken worden volledig in onze productieafdeling in Brugge gerealiseerd.

Stevigheid en kwaliteit gaan hand in hand

In onze afdeling metaal, worden de masten in aluminium, inox of staal bewerkt tot ze de juiste afmetingen en vormen krijgen. Stevigheid en kwaliteit zijn minimale eisen waar onze parasols aan voldoen. Onze medewerkers zijn dan ook met recht en reden trots om dit product te realiseren.

De keuze van de doeken is vooraf gescreend en moet voldoen aan onze hoge normen. Waterdicht, UV bestendig, garantie op kleurvastheid, enz. Elke stof, in alle mogelijke kleuren, wordt gesneden tot het juiste formaat. Naaisters vormen deze doeken om tot wondermooie en gebruiksvriendelijke parasols. In laatste fase worden de doeken geplaatst op de masten en kan alles netjes verpakt worden, klaar voor verzending, naar de eindklant toe.

Symo Parasols, sterke parasols, goede service en gemaakt in België.

Delen: Verspreid de boodschap, niet het virus.

Pierre Christiaens
Contacteer mij: christiaens @ symoparasols.com https://symoparasols.com