Stevige parasols, sterke blog

Klik op het onderwerp dat jou interesseert

Start het seizoen in stijl

Pierre Christiaens | Biografie
een vuile naast een gereinigde parasol

Het terras van een horecazaak is het eerste wat voorbijgangers zien. Het is het visitekaartje van de zaak. Dus ook voor het terras geldt de bekende regel: je krijgt maar één kans om een goede eerste indruk te maken.

Hoe reageer je zelf als je langs een slordig terras wandelt met vuile of versleten parasols? Als het terras er onverzorgd uitziet, geeft dat toch niet veel vertrouwen in de zaak? Mensen verwachten dan al snel dat wat uit de keuken komt ook niet echt verzorgd zal zijn.

Hoog tijd dus dat je parasols een grondige controle en onderhoudsbeurt krijgen. Zo zorg je dat je terras er weer tiptop uitziet als het warmer lenteweer de mensen naar buiten lokt.

Degelijke professionele parasols kunnen tegen een stootje. Zijn ze toch vuil geworden, poets ze dan volgens de meegeleverde reinigingsvoorschriften. Wil je dat je parasols er het hele jaar door piekfijn uitzien? Sluit ze dan ’s nachts en gebruik ook je beschermhoezen. Je parasol vervuilt niet als hij dicht staat. Bovendien gaat de stof dan makkelijk twee keer zo lang mee.

Niet zeker hoe je je parasols weer laat stralen? Download dan onze handige checklist parasolonderhoud:

Heb je toch erg vervuilde parasols? Een professionele fabrikant biedt ook winterservice aan en reinigt je parasols grondig na elk seizoen.

Pierre Christiaens
Contacteer mij: christiaens @ symoparasols.com https://symoparasols.com