Stevige parasols, sterke blog

Klik op het onderwerp dat jou interesseert

Winnaar wedstrijd Horeca Expo 2022

Pierre Christiaens | Biografie
Bon wedstrijd Horeca Expo 2022

Delen: Verspreid de boodschap, niet het virus.

Op vrijdag 27 januari ontving de heer Raphael Vanherrewegen, van de horecazaak De Rechters te Gent, een waardebon van 2000€ uit handen van onze parasolcoach Peter Goetgeluck.

Tijdens de recente horecabeurs in november 2022, deden heel wat professionele horecazaken mee aan onze wedstrijd waarmee een waardebon te winnen was. Ieder waagde zijn kans om deze mooie bijdrage te winnen. Een bijdrage die er moet toe leiden om de droom van een aantrekkelijk professioneel terras met parasols van Symo te realiseren. Het werd dan ook een groot succes.

Het restaurant De Rechters, gelegen op het Sint-Baafsplein te Gent, met als eigenaar de heer Vanherrewegen, werd de winnaar van de trekking.
“Ik ben heel gelukkig en dankbaar dat ik de winnaar ben. Mijn terras vooraan wil ik dan ook vernieuwen”, waren de eerste woorden van de heer Vanherrewegen toen hij het goede nieuws vernam.

Op de foto staan links de heer Vanherrewegen met de waardebon in handen, en rechts Peter Goetgeluck, parasolcoach voor o.a. de regio Gent.

Delen: Verspreid de boodschap, niet het virus.

Pierre Christiaens
Contacteer mij: christiaens @ symoparasols.com https://symoparasols.com