Open Farm Community

Web Master | Biografie
Open Farm Community, Singapore - Bloom Parasol
Land: Singapore
Stad: Singapore
Jaar:

Een relatie kweken met voedsel

Cynthia Chua, oprichter van Spa Esprit Group, op de website van Open Farm Community : “Onze visie is om de impact van de stadslandbouw in Singapore tot leven te brengen en daarmee ons begrip en respect voor voedsel en de oorsprong ervan te versterken. Met name onze kinderen zijn te veel gescheiden van de natuur. OFC is daar een ideologische en fysieke reactie op. We willen een platform bieden waar gezinnen samen kunnen komen en de vele facetten van voedsel samen kunnen verkennen door middel van kunst, rondleidingen door de groente- en fruitboomgaarden, gesprekken, workshops in de tuin, en natuurlijk, eten. Hun gelaagde ervaringen zullen ook de relaties tussen de generaties versterken door de kwaliteit van de tijd die ze samen doorbrengen.”

Open Farm Community (OFC) is Singapore’s baanbrekende urban farm en restaurant concept; een tijdige reactie op de toenemende ontkoppeling tussen mensen en hun voedsel. Als ontbrekende schakel in het moderne weefsel is onze visie is het versterken van het begrip en respect voor voedsel en de oorsprong ervan. Met het tonen van lokale en regionale producten als nooit tevoren, streeft ons team ernaar om de producten van ons land te verheffen met een internationale lens.

 

Bloom Parasol

Design by Davy Grosemans for Symo Parasols. De Bloom design parasol is geïnspireerd op de zomer en brengt de meest kleurrijke creaties van de natuur op het terras: bloemen. De stoffen bloemblaadjes vormen een baldakijn om onder te relaxen en te genieten van de kleurenpracht. Een bries speelt dartelend door de parasol, die ruisend …

Lees meer over deze parasol …

Pierre Christiaens
Contacteer mij: christiaens @ symoparasols.com https://symoparasols.com