Stevige parasols, sterke blog

Klik op het onderwerp dat jou interesseert

Een warm woord van onze bedrijfsleider, Pierre Christiaens

Pierre Christiaens | Biografie
Pierre Christiaens

Delen: Verspreid de boodschap, niet het virus.

Een hartelijke en welgemeende DANK JE voor je trouw, ook tijdens dit moeilijke jaar. Als ik terugkijk naar de film ‘2020’ zie ik een echte thriller. Met veel dramatische spanning, een verrassend en onverwacht verhaal en veel onzekere plotwendingen. Maar ook veel mooie scènes van warme liefde en samen zijn (in kleine kring).

Het promotiefilmpje voor de nieuwe film ‘2021’ ziet er toch anders uit. Het bevrijdende vaccin dat de nachtmerrie van ‘2020’ moet verjagen is klaar. De eerste spuitjes zijn toegediend en er is voor iedereen die het wil een portie onderweg. Overigens: in België maken we niet alleen grootse parasols – ook de eerste vaccins voor de Europese markt zijn ‘Made in Belgium’.

2021 wordt een jaar met prachtige vooruitzichten: we kijken er echt naar uit om die aspecten van ons leven die tijdens de lockdowns op pauze stonden weer op te pikken. Ik denk aan tijd met vrienden en familie. Onbezorgd op vakantie trekken. Genieten van een heerlijke maaltijd met feestelijke dranken op het terras van ons favoriete restaurant. Onder een Symo parasol!

Namens alle medewerkers van Symo Parasols wens ik jou en jouw geliefden een veilig en vredevol eindejaar. En een bevrijdend 2021.

Pierre Christiaens
Parasolcoach | owner & ceo.

Delen: Verspreid de boodschap, niet het virus.

Pierre Christiaens
Contacteer mij: christiaens @ symoparasols.com https://symoparasols.com